Live Show
 • Start : 19:30End :

  09 dec 2017

  Het eerste kerstconcert van Pop on the Rocks. Dit in samenwerking met De Klinkertjes uit Hoeselt en Maarten Cox. Na het concert is er de gelegenheid om de kerstsfeer verder te zetten aan onze drank- en eetkraampjes

 • Start : 09:30End : 18:00

  17 dec 2017 09:30h

  Opluistering misviering St. Stefanuskerk in Hoeselt

   

  17 dec 2017 13:00 - 18:00h Stad van de Kerstman Tongeren

  Vanaf 16 december ruilt de Kerstman het koude Hoge Noorden in voor de gezellige warme binnenstad van Tongeren. Hij heeft zijn oog laten vallen op een prachtig pand in de schaduw van de basiliektoren. Dit wordt de uitvalsbasis voor zijn vele geschenktochten.

  De stad Tongeren, de middenstand en Theater Ozzy uit Riemst willen de Kerstman een warm onthaal bieden en zijn al sinds begin september druk in de weer om een gezellige thuis voor de Kerstman in te richten. Het statige pand Mani aan de Kloosterstraat baadt tijdens de kerstperiode in een zee van sfeervol licht en feeërieke kerstversiering.

  De Kerstman ontvangt u op 16, 17 en 23 december tussen 13 en 18 uur- samen met zijn Kerstvrouw - in zijn bibliotheek, studeerkamer en eetkamer. In de keuken ziet u hoe een vlijtige keukenbrigade warme wintergerechten liefdevol bereidt. Daarna stapt u de vernuftig uitgeruste Elfenfabriek binnen. Daar gonst het van bedrijvigheid: tientallen elfen leggen de laatste hand aan de afwerking van het speelgoed, binden kleurrijke strikken rond de pakken en zetten alle cadeaus klaar voor verzending. De Opperelf zorgt dat de geschenkbestellingen in de juiste volgorde voorbereid worden. Op de achtergrond staan de rendieren al te trappelen om de volgestouwde arrenslee op gang te trekken.

  Het parcours door de woning en de Elfenfabriek is kind- en rolstoelvriendelijk. De toegang is gratis.